Weer uitslapen en ontbeten bij de Delifrance om de hoek. Boven ons budget, dus eenmalig en daarna een week op een houtje bijten ;-) De middag begon heet en Melin was al een beetje suf en duf. Na ons broodje en iceteas gingen we op weg naar de Sik Sik Yuen Wong Tai Sin tempel. Dat ligt in het noorden van Kowloon, een aardig eindje met de metro. De tempel is nog steeds in gebruik en de chinezen bidden er wat op los onder begeleiding van een hele hoop wierook. Melin vond er niet veel aan, maar deze dag kon niets haar interesseren, ze had een off-day.

Na een tijdje gezeten te hebben, besloten we toch naar het volgende doel te gaan: Het Chi Lin Nonnenklooster. Dat was nog een halte verder met de metro. We waren er bijna, toen het begon te regenen. Hard. We zijn toen maar een shoppingmall ingedoken. Daar een beetje rondgelopen en … gegeten bij Food Republic ;-) Toen de regen geminderd was, teruggelopen naar de Nunnery. Mooi om te zien, vooral de – alleen door mannen onderhouden – tuin en vijver. Erg mooi en strak. Melin’s mood werd er niet beter van, dus maar teruggegaan. Naar een grote supermarkt gegaan. Daar lag sushi, voor weinug, dus ons avondeten was sushi met een biertje. Later nog een biertje buiten gedronken en geskyped met de ouders.