Melin had het al 2 dagen warm en was sloom. Zonnesteek? Ze moest nl. deze ochtend overgeven. Het ging daarna eigenlijk wel steeds beter, na wat extra slaap en een natte doek op de kop. Dagje rustig aan doen maar, dus op naar Kowloon Park. een oase van rust in het hectische HK. Daar hebben we de hele middag gerelaxed. We hadden inmiddels ons starthotel in Hanoi ook geboekt voor 2 dagen (ruime 2-persoons kamer voor nog geen 5  USD p.p!) dus dat gaf ook wat rust.

Nog niks  uitgegeven vandaag, dus we konden iets meer besteden aan het diner. Op internet had WJ een paar restaurantjes gevonden, waar we op goed geluk een van uitkozen in de buurt van het hotel: Good Satay. Erg lekker, maar vooral snel gegeten, is schijnbaar erg populair. Melin (koude) kip met knoflookrijst en kippenboullion en WJ Nasi Goreng. Samen nog een Gado Gado salade. We hadden nog iets in kas voor een toetje. Dat werd een McFlurry in de buurt van de boulevard. Meteen de lekkerste die WJ ooit heeft gehad: Sinaasappel met Oreo! Daarna weer naar het hotel.