Deze morgen uitchecken en de middag tot half zes voor jezelf. Daarna met de bus naar het station van Guilin voor de laatste (!) nachttrein naar Hong Kong! ’s middags hebben we lekkere broodjes en capppuccino gehaald, kaartjes op de post gedaan en in een park de boel opgegeten. Daarna nog een beetje door de straatjes geslenterd Om 16 uur waren we terug  bij het hotel, want Nikky, Felice, Peter en Anita gingen Tai Chi les volgen, dat wilden wij niet missen! We zijn ze gevolgd tot in een park en hebben daar alles gefilmd en gefotografeerd, erg leuk! Wil je zelf ook Tai Chi les volgen: WJ heeft een Tai Chi panda – shirt (het suffe neefje van Kungfu panda) met alle 24 bewegingen erop en hij kent de chinees-engelse uitleg uit zijn hoofd ;-)

Om 21.15 uur vertrok de trein. Om 22 uur gaat het licht altijd uit, dus het was tanden poetsen en lekker slapen. Dit bedje lag beter dan het bed in het laatste hotel, die was echt keihard! De volgende morgen om 10.30 uur waren we in Hong Kong, jeeh!