We zijn vandaag gaan fietsen met z’n allen, Rocky voorop ;-) Om 8 uur vertrokken we richting de fietsverhuur. Nadat iedereen een fiets had uitgezocht, gingen we op weg. De fietsen waren wel ok (Giant’s) alleen had WJ wel een heel hard zadel… Peter en Anita gingen op de tandem: respect in dit verkeer…

Het was een mooie route. Raar, want om ons heen alleen maar leisteen-bergen (karstgebergte) maar toch heel vlak voor de rest. Het was ook supermooi weer om te fietsen want droog. ’t was alleen erg warm, helemaal als je even stilstond. Onderweg pauzeerden we bij Moon Hill Cafe, met uitzicht op de… Moon Hill. Een berg met een gat erin zeg maar… Even wat gegeten en sapje gedronken en wachten op Peter en Anita die graag in deze hitte een uur omhoog en weer omlaag wilden klimmen. Ze waren in 40 minuten terug en helemaal boven geweest.

Iets na twaalven waren we terug in het hotel. En net op tijd, want de wind was komen opzetten en even later kwam het met bakkken uit de lucht. We hoorden van mama Wiegers dat er in China al 50 mensen waren omgekomen bij noodweer, uitkijken dus.

De middag hebben we besteed aan blog bijwerken, mail sturen, etc. Daarna de regenjassen aan, uurtje door de regen gelopen en ergens een biertje gedronken. 2 x 600ml voor 2,50 euro in totaal… ’s Avonds met de hele groep ergens gegeten om daarna de kroeg in te duiken. Waar ’s avonds schijnbaar de prijzen 6 x over de kop gaan, oeps! Gelukkig vonden we een tentje waar ze de hele avond happy hour hadden: 1 euro voor zo’n grote pils, lekkah! Karaoke, chineze studenten Engels die schijnbaar in de kroeg hun praktijkexamen moesten doen ;-) Heeeeeel vaak op de foto geweest. Ze vinden het trouwens raar als jij met een van hun op de foto wilt en ze ervoor bedankt, vraag maar aan WJ. Melin had genoeg van de chinezen en ging rond 22.30 uur naar bed, WJ was rond 3.30 uur thuis en moest aankloppen, omdat Melinda de kaart van de kamer had..Gelukkig voor WJ hoorde Melin het geklop door de oordoppen heen ;-)
Morgen uitslapen!