Nadat we ’s ochtends met de bus terug uit sapa waren gekomen hebben we de taxi gedeeld met een nederlands meisje dat dezelfde kant op moest. Om 7 uur stonden we weer voor het hotel. Gelukkig konden we naar binnen en 3 uur (kostenloos) gebruik maken van een kamer om te douchen en relaxen. Daarna nog even rondgewandeld en WJ heeft nog nieuwe slippers gekocht, zijn dure Reef’s meuren een uur in de wind (nieuwe overigens niet). Onderweg een supermarktje (ze bestaan dus toch in Hanoi) en loempia’s tegengekomen. Die dus maar ff gehaald als avondeten. Erg lekker!

Ze wilden van het hotel schijnbaar graag een goede beoordeling, want WJ kreeg van de baas nog een biertje aangeboden. Recensie maar meteen geplaatst op Tripadvisor ;-) Om 19.00 uur zaten we in onze sleeperbus. Het nederandse meisje van de taxi heel toevallig ook. Dit keer had Melin voor die tijd een reispilletje genomen. Een uur later sliep ze. Dit kan ook door de combinatie Lariam, ibuprofen en reisziektepilletje komen (dopehead). Na een halfuur half stoned weer wakker voor de eerste stop. WJ lag naast de WC die stonk en waarvan niemand de deur dicht kreeg. Het te kleine bed, de hobbelige weg, het geouwehoer met de WC-deur zorgden ervoor dat hij geen oog heeft dichtgedaan.