Nog een paar nachtjes…..? zeg maar gerust nog maar 6 nachtjes! Nog 6 nachtjes en dan gaat onze droomreis over de wereld beginnen. Al een dik anderhalf jaar zijn we bezig met de voorbereidingen. In het begin gaat het natuurlijk wat langzamer, rustig dingen uitzoeken. Maar het laatste half jaar is hard gegaan: appartement verhuren, inentingen halen, ticket boeken, goeie rugzak en schoenen uitzoeken, lijstje maken, lijstje maken, en nog maar weer een lijstje maken en geld sparen.

De afgelopen 2 maanden zijn we bij WJ z’n ouders op de bovenverdieping ingetrokken. In deze paar weken zijn we ons gaan realiseren dat het toch echt dichtbij komt. Bijna onze hele inboedel staat al in dozen ingepakt bij mijn ouders op zolder en deze week gaan de laatste spulletjes en kleren in een doos en worden daarbij gezet.

Afscheid nemen van onze spulletjes is niet zo erg, maar afscheid nemen van family & friends is iets anders… Vorige week zaterdag hebben we al een leuke dag gehad, afgelopen vrijdag de collega’s gedag gezegd en nu een vrijdag nog een afscheidsborrel thuis. En dan zondag uitzwaaien op Schiphol….

Kortom, deze laatste week mag van mij zo snel mogelijk voorbij gaan! :) Vanaf dan zullen we jullie op de hoogte houden van onze avonturen in Azië, Australië, Nieuw-Zeeland en de westkust van Noord-Amerika.